Lánykérés ötletek, amik biztos igenhez vezetnek majd!

Szponzorált tartalom

lánykérés Balaton
lánykérés Balaton

Számtalan lánykérésnek voltam már tanúja az eddigi életemben. Valahogy vonzom az ilyesmit, mindig akkor vagyok ott az éttermekben, amikor megkérik valakinek a kezét. Szerintem egyébként ez olyan snassz.

Ismerek olyat, akinek a kezét egy romantikus utazáson, a tengerparton kérték meg, ismerek olyat, akinek egy léghajóról, valakinek egy repülővel, ami egy transzparenst húzott.

Vannak filmekbe illő, nagyszabású lánykérések és vannak kissé elcsépelt, de a maguk módján mégis romantikusak. És persze vannak azok, amik valamilyen bakival, elejtett gyűrűvel, elrontott vacsorákkal végződnek.

De alapvetően a lánykérésnek szerintem egy meghitt, romantikus dolognak, eseménynek kellene lennie.

Klasszikusan a férfiak kérik meg a nők kezét, de hallottam mér olyanról is, hogy a lány megunta a várakozást és lépett, Ő kérte meg a férjjelölt kezét.

Sokan azt vallják, mindegy is, hogy hogyan kéri meg életed párja a kezedet, hiszen az eredmény a fontos. És mivel Ő életed szerelme, minden, amit tesz, tetszeni fog.

De szerintem akkor is illő valahogyan megünnepelni ezt a szép napot, valamilyen plusszal, valami felejthetetlennel.

Most éppen azért kattogok ennyit ezen a lánykérés dolgon, mert a gyerekkori legjobb barátom, akivel még az általános iskolában ismerkedtem meg, és azóta is mindent együtt csinálunk, végre, 5 év együtt járás után meg szeretné kérni szíve választottjának a kezét.

Hiába mondják, hogy ez annyira nem is fontos, hogy mindegy, hogyan kéri meg a kezét, én nem hagyom neki, hogy valami buta, elcsépelt módon kérje meg. Valami egészen romantikusat szeretnénk összehozni a lánynak.

Mivel én vagyok a legjobb barátja, így szinte természetes, hogy hozzám jött ezzel kapcsolatban tanácsért, én pedig természetesen segítek neki, legjobb tudásom szerint a szervezésben.

Jelenleg a romantikus külföldi út ki van lőve, és túl elcsépeltet sem szeretne, ezért elkezdtem keresgélni a lánykérés ötletek végtelennek tűnő tárházában.

Valami egyedit, izgalmasat és hazait szeretnének.

Miközben keresgéltem, találtam egy hirdetést, amiben vitorlás bérlést hirdettek Siófokon, a városban, ahol egy nyaralás alatt megismerkedtek. Szerintem jó ötlet, hogy ott kérje meg a kezét, ahol először találkoztak.

Meg is nyitottam az oldalt, ami a vitorlás bérlését ajánlgatta nekem, és ott megtaláltam a lehető legjobb, legkreatívabb ötletet, amit csak össze tudunk szerintem hozni.

A lány imádja a vizet, imád úszni és minden nyáron heteket töltött a Balatonon, mikor gyermek volt, így nem lesz ellenére az ötletem.

A baltonpro.hu oldalon találtam egy komplett lánykérés csomagot, ami magában foglal egy 2 órás vitorlásozást, egy vacsorát, pezsgőt, és persze a lánykérést.

El is küldtem a barátomnak, akinek nagyon tetszett a lánykérés ötlet, hiszen a lány imádni fogja a vitorlást!

A helyszín tehát adott, le is foglalta, amint átküldtem neki. Reméljük, hogy jó idő lesz, és nem fogja elmosni a programot az eső.

Még ki kell dolgoznunk, hogy pontosan hogyan is nyújtsa át a gyűrűt élete párjának, de alapvetően sikerült egy életre szókló, romantikus élményt találnunk.

És ha igent mond – és valószínűleg igent fog mondani-, akkor másnap meg is ünnepelhetjük a jegyben járásukat az aranyparton, a legjobb szórakozóhelyek egyikében.

Büszke vagyok magamra, hogy egy ilyen remek lehetőséget sikerült találnom. Nem is túl drága, és biztosan egy életre szóló élménnyel lesznek gazdagabbak, hiszen kettesben vitorláznak a magyar tengeren, vacsoráznak és kimondják a boldogító igent.

Remélem, hogy az esküvő szervezésekor is kikérik majd a véleményemet, mert nagyon sok jó ötletem van már ezzel kapcsolatban is.