Autó kulcsmásoló gép többféle változatban!

Szponzorált tartalom

kulcsmásoló gép
kulcsmásoló gép

Jártál már úgy, hogy nem tudtad kinyitni az autót, mert nem találtad a kulcsokat? Vagy megvoltak, de bent az autóban? Ilyenkor jó, ha van pótkulcs, meg persze akkor, ha a kulcsszár eltörik. Bármilyen probléma is álljon az utadba, a kulcsmásoló gép segítségedre lehet abban, hogy mindig legyen B terv!

Gyári autókulcs készítés, másolás és kódolás is lehetséges a különféle gépekkel, amelyek általában az autós szaküzletek, esetleg szerelő műhelyek érdeklődését keltik fel leginkább. Sajnos gyakori eset, hogy a fent említett balszerencsés dolgok megtörténnek, ráadásul kevés azoknak az autótulajdonosoknak a száma, akiknek rendelkezésre áll egy pótkulcs.

Gondolj csak bele, milyen praktikus lenne, ha ezentúl ebben is segíteni tudnál az ügyfeleidnek! Számos változatban állnak rendelkezésre a berendezések, melyek áruk alapján is más és más kategóriát képviselnek.

Tipikus eset, hogy az ember éppen késében van, de legalábbis sietne valahová, amikor egy ilyen váratlan esemény közbejön. Ilyenkor jellemzően azt sem tudjuk, hogy kihez forduljunk, hacsak nincs otthon egy másik kulcsunk, amit használni tudunk. Persze előtte érdemes eltávolítani a beletört maradványokat a zárból, ami szintén szakembert igényel.

Elromlott a kulcs távirányítója? Sebaj, ilyen esetekben is megoldás lehet a másolás, hiszen a kulcsmásoló gép vagy programozó készülék lehetőséget nyújt arra, hogy bármely típusú gépjármű kulcsát klónozni lehessen. Készíthetünk vele teljesen új kulcsot vagy lemásolhatjuk az eredetit.

Elég bosszantó tud lenni, amikor nincs pótkulcs vagy beletörik a zárba a kulcs. Ezekben az esetekben mind ugyanaz a dolog vége: kell egy megfelelő autókulcs. Az autó kulcsmásoló gép lehetőséget nyújt rá, hogy a legtöbb fajta kulcs típust le lehessen másolni. Vannak drágább és olcsóbb készülékek egyaránt, melyeket az Autokulcs24.hu webáruház kínálatában találunk.

A termékek leírásában azt is megnézhetjük, hogy milyen típusú kulcsokhoz megfelelő a gép és mire tudjuk használni pontosan. Bármilyen kérdés is merüljön fel, a szaküzlet segít abban, hogy mielőbb válaszokat találhassunk rájuk!