Vajon milyen kockázata lehet a lízingnek?

Szponzorált tartalom

nyílt végű lízing
nyílt végű lízing

Bármilyen pénzügyi kérdésről is legyen szó az biztos, hogy lesz kockázata. A nyílt végű lízing sem kivétel ez alól. Nagyon sokáig, ameddig nem volt szükségem rá nem is tudtam mi az a nyílt végű lízing. Viszont szerencsére erről nagyon sokat tudtam olvasni a Flottakezelés honlapján. Nagyon részletesen írnak a nyílt végű pénzügyi lízing kockázatairól olyan megvilágításban, ahogyan korábban nem olvastam még róla.

Nekik köszönhetően olyan döntést tudtam hozni, ami a cégemnek is megfelel, és komoly költségeket tudtam megspórolni. Hiszen a lízinggel pont ez az ember célja.

Ha nem pont a nyílt végű lízing érdekel akkor is hasznos lehet szétnézni a weboldalukon, mert a Flottakezelés csapata céges autók kezelésével és flottakezeléssel foglalkoznak. Amennyiben erre lenne szükséged, akkor is bátran keresheted őket. Az ő segítségükkel nem kell 100 autóból álló cégesautó flottával rendelkeznek, hogy ugyanazokat a kedvezményeket és ajánlatokat kapd meg, mint a „nagyok” a szervizben, biztosítónál, autókereskedésben.

Amennyiben úgy érzed ez a segítség jól jönne neked is, mert kevesebb költséggel szeretnél kijönni ezen a területen, akkor keresd a Flottakezelés csapatát.

Három fajta csomag közül választhatsz: Standard, Comfort, Superior csomag. Mindegyik mást tartalmaz, ezért az oldalukon mindenképp érdemes tájékozódni még az ajánlatkérés előtt.

Ajánlatot szintén a honlapon tudsz kérni az űrlap kitöltésével.

Ha cégesautó vagy flottakezelésre lenne szükséged, akkor a Flottakezelés csapata jó választás lehet. Mindenben segítenek, amiben tudnak neked csak élvezned kell az általuk megspórolt összeget.

Keresd fel őket és beszéljétek meg a részleteket!