T8 trapézlemez famintás kivitelben is elérhető!

Szponzorált tartalom

T8 trapézlemez
T8 trapézlemez

Trapézlemezzel egyre több helyen találkozhatunk más és más formában. Felhasználható tetőre, kerítésekhez, de akár az épület külső falainak burkolataként is helyt tudnak állni. A T8 trapézlemez egy vékonyabb, ám szintén sokoldalú lemez típus, amelyet előszeretettel használnak fel a kerítések burkolataként.

Búcsút inthetünk a szép, természetes, de folyamatos karbantartást igénylő fa léceknek, helyette a T8 trapézlemez famintás változata jelentheti a tökéletes megoldást! Esztétikus és könnyen kezelhető. Mivel nem rozsdásodik, nem kell attól tartanunk, hogy az eső hatására hamar tönkremegy, mert a horganyzott kivitelű trapézlemezek ellenállóak az időjárás okozta viszontagságokkal szemben.

Amint megvan a megfelelő szín, már csak elő kell készíteni a vázat a T8 trapézlemez rögzítéséhez. A kerítés készítése esetében könnyedén a lécekhez lehet csavarozni a trapézlemezeket, amelyek hatalmas méret- és színválasztékban elérhetőek.

Ha a famintás változatra kerül a voks, akkor olyan lehetőségünk is van, hogy csak az egyik oldala legyen mintás vagy mindkettő. Az alacsonyabb bordamagasság és a ritkább bordázat miatt főként esztétikus látványt nyújt a kerítésen, ezért mindenkinek ajánljuk, aki szeretne szép, gondozásmentes megoldást találni a kerítés megépítéséhez! Teljes mértékben privát szférát teremthetünk magunknak a kertben a lemezekkel, hiszen a kerítés magasságától függően akár teljes mértékben kizárhatjuk a kíváncsi tekinteteket az udvarból.