Mellplasztika műtétek, a beavatkozások fajtái.

Szponzorált tartalom

mellplasztika
mellplasztika

A leggyakrabban végzett plasztikai műtétekhez soroljuk a női mell plasztikáját, amelynek többféle változata létezik. A mellnagyobbító, kisebbítő beavatkozásokat, valamint a mellfelvarrást és a férfiak számára is elérhető műtéteket egyaránt ide sorolhatjuk.

A mellplasztika után a páciens visszanyerheti önbizalmát, ami egyben a legfőbb célja annak, hogy kés alá fekszik az illető. Az Aesthetic Plasztikai Sebészet Dr. Urszán Albert szakértelmével végzi a különféle módon megvalósuló mellplasztikai műtéteket. A különféle módszerek lehetőséget nyújtanak rá, hogy a páciensek személyre szabottan a nekik leginkább megfelelő végeredményt kaphassák a gyógyulási időszakot követően.

De pontosan milyen megoldások léteznek a mellplasztikában?

A leggyakoribb műtétekhez a mellnagyobbítást sorolhatjuk, amely történhet implantátummal vagy saját zsírral. Kiváló minőségű, megbízható mellimplantátumok állnak rendelkezésünkre, azonban a saját zsírral való nagyobbítás csak akkor opció, ha a páciens testén elegendő zsírfelesleg található.

A kombinált mellplasztika műtéteknél említhetjük meg a mellfelvarrást mellagyobbítással, aholis a mirigyállomány méretéhez mérten olykor szükségszerű a feltöltés, illetve implantátum behelyezése. Minden eset egyedi, ezért is jó olyan plasztikai sebésszel konzultálni, aki lehetőséget nyújt a különféle módszerekkel történő, az egyénnek leginkább megfelelő megoldások kivitelezésére.

A mellplasztika konzultáció Budapest esetében az Aesthetic magánklinikáján elérhető, ahol a sebész elvégzi azokat a vizsgálatokat, amelyek feltétlenül szükségesek a páciens biztonsága érdekében. Miután alaposan átbeszélték, hogy mire is vágyik az illető, milyen eredményt szeretne elérni, már könnyebben ki lehet választani, hogy milyen módszerrel törtéjen a mellplasztika.