Régen koncertjegyekre költöttem, ma inkább az egészséges életmódra áldozom.

Szponzorált tartalom

https://herbiovit.hu/naturkozmetikumok
https://herbiovit.hu/naturkozmetikumok

Azt mondják a negyvenedik születésnap nagy vízválasztó az ember életében. Bár, ezt csak az tudja teljes bizonyossággal kijelenteni, aki tapasztalatból beszél. Romlik a szemünk, itt fáj, ott fáj, nehezebben bírjuk már a gyűrődést, mint régebben. De az is sokatmondó, amikor kimozdulunk egy-egy baráti összejövetelre, koncertre, fesztiválra bizony van, hogy éjfél körül már hívjuk a taxit, mert éppen elég volt ennyire kirúgni a hámból.

Persze csak a magam nevében beszélek, de én is éppen így vagyok ezzel. Fiatalként nyáron minden pénzünket fesztiválbelépőkre, utazásra, nyaralásra költöttük. Programok ugyan manapság is vannak, de szívesebben áldozom már az egyészségem megőrzésére, mint bulizásra és ez így is van rendjén.

Egyik kedvenc webáruházam a Herbiovit. A honlap és a webáruház üzemeltetői küldetésüknek érzik, hogy a gyógynövények természetes világát minél szélesebb körben megismertessék és elterjesszék a látogatók és a vásárlók között. Ha egészségügyi problémám van, és is igyekszem leszoktatni magam arról, hogy egyből a gyógyszeres flakon után nyúljak, először próbálkozom inkább valami természetessel. Véleményem szerint mert a kívánt hatás gyógynövényekkel is bizonyosan elérhető és ezek a rossz beidegződések kis odafigyeléssel megváltoztathatóak. A Herbiovit által forgalmazott termékeknek számtalan előnye van. Ezek úgynevezett „mindenmentes” magas minőségű natúrkozmetikumok. Értékes növényi kivonatok és olajok felhasználásával készülnek, nem tartalmaznak szintetikus anyagokat, teljesen vegánok.

A https://herbiovit.hu/naturkozmetikumok linkre kattintva elérhetőek mindazok a natúrkozmetikumok, melyeket a webáruházban megvásárolhatunk. Ezen kozmetikumok 4 menüpont alatt találhatóak meg. Az első csoport nem más, mint a gyógynövényes krémek csoportja. Itt található a különböző gyógynövények, mint például körömvirág, fekete nadálytő, vadgesztenye, teafaolaj, vagy aloe vera felhasználásával készült krémek választéka. A második menüpont alatt a speciális készítményeket találhatjuk melyek egy-egy konkrét probléma felmerülésekor használhatók, legyen az például ízületi panasz, izomláz vagy izommerevség. A love your hand &body csoport készítményei között kéz- és testápolási termékeket találunk, hirdatáló, bőrregeneráló hatással.  Létezik egy úgynevezett vidd magaddal menüpont is, mely az én egyik személyes kedvencem. Ez az előbbiekben felsorolt kozmetikumok csoportja azzal a különbséggel, hogy kisebb kiszerelésben vannak árusítva, hogy bármikor kényelmesen magunkkal vihessük.

A natúrkozmetikumok mellett vitaminokat és étrendkiegészítőket is beszerezhetünk a webáruházban. Mind csupa hasznos vitamin és ásványi anyag, mely hozzájárul az immunrendszer védelméhez és támogatja a szervezet egészséges működését. C, D vitamin, Omega3, Halolaj, L-Carnitin felhasználásával készült étrendkiegészítőket találhatunk meg itt.

A termékeken kívül érdekes cikkeket és leírásokat is találhatunk a különféle gyógynövényekról a Hello Menta és a Gyógynövények menüpont alatt. Ha kérdésünk merülne fel bármelyik termékkel, megrendeléssel, vagy a vásárlás menetével kapcsolatban, akkor a segítség menüpont alatt kereshetjük meg a választ kérdéseinkre.

Csomagunkat GLS futárszolgálattal kérhetjük a kívánt címre, vagy mi magunk is érte mehetünk bámelyik GLS csomagpontra. Szállítási költséget 10.000.- Ft összértékű megrendelés felett nem szállítanak fel.

Fizetni utánvéttel, SimplePay-jel, vagy Paypal-lal lehetséges. Ha a vásárló nem maradéktalanul elégedett a megrendelt termékekkel, akkor 100% pénzvisszafizetési garanciát érvényesíthet.

Én nagyon szeretem ezt a webáruházat, a kozmetikumok jó minőségűek és rövid idejű használat után éreztem jótékony hatásukat. Érzékeny bőrömet édesanyámtól örököltem, így mikor felfedeztem ezeket a csodás termékeket, rögtön átküldtem anyukámnak is a https://herbiovit.hu/naturkozmetikumok linket. Neki is beváltak a készítmények, azóta mindig hívjuk egymást, hogyha a Herbiovitről rendelünk, hogy van e fogyóban a kozmetikumok közül, illetve lesz a szükség valamire innen a közeljövőben.