Ha céget alapítanál, ők a legnagyobb segítség.

Szponzorált tartalom

ipa budapest
ipa budapest

Topcégalapítás? Már ismertem a nevüket, többször feldobta nekem az oldalukat a kereső, de valahogy nem gondoltam arra, hogy jövőbeli menedzserként egy saját cég (egyből) kézenfekvő karrierlehetőség lehet. Ez onnan is eredhet, hogy a képzésünkön belül annyira nem érzem hangsúlyosnak a gazdasági, marketinges részt, hiába végeztem már el a kereskedelem és marketing képzést is, alapvetően azt a tudást sem érzem elegendőnek ahhoz, amit ez megkövetelhet.

A topcegalapitas csapata – az „ipa budapest” keresőszóval megtalálhatod őket – ugyanis nem pusztán választ kínál minden, a cégalapítás és székhelykeresés során felmerülő kérdésre. Munkatársaik rengeteg tapasztalattal, jogi szakemberekkel felvértezve támogatják a cégalapítás teljes folyamatát – szolgáltatásuk pedig teljesen ingyenes, amennyiben az így megalapított cég székhelyét tőlük bérli az ügyfél. Ezen paraméterek alapján kínálnak számos csomagot, melyek közös nevezője a szakszerű, minőségi szolgáltatás, de olyan további elemeket is tartalmazhatnak, mint a teljes levelezés kezelése vagy iroda biztosítása az ügyfelekkel történő tárgyaláshoz.

Ám még amennyiben az érdeklődő esetleg nem is szeretne élni ezekkel a lehetőségekkel, a topcegalapitas.eu weboldalát még akkor is érdemes felkeresniük. A csapat ugyanis folyamatosan frissíti ezt az oldalt, ahol számtalan fontos információt, tippet osztanak meg a leendő ügyvezetőkkel, a cégalapítás feltételeitől és a pontos lépésektől a szerepkörök bemutatásán át a cégalapítás. Ipa Újlengyel vagy ipa budapest? Kérdezd őket bátran.