Velux tetőtéri ablak termékek személyre szabott megoldásokkal.

Szponzorált tartalom

Velux tetőtéri ablak
Velux tetőtéri ablak

Napjainkban nagy hangsúly helyeződik az energiatakarékosságra. Bármilyen elektromos berendezést, eszközt vásárolunk, mindig döntő szempont annak fogyasztása.  Most még nagyobb szükség van erre, hiszen az energiaválság hatásai még a könnyítések ellenére is megérződnek és még nagyobb takarékosságra intenek bennünket.

A legtöbbet azonban az lakásunkkal, házunkkal kapcsolatban spórolhatunk, hiszen az energiafogyasztásunk csökkenthető abban az esetben, ha korszerű nyílászárókat használunk. Erről akkor sem kell lemondani, ha nem a megszokott ablakokkal van felszerelve a ház vagy lakás, hiszen a Velux tetőtéri ablak megoldások között olyan is akad, amely passzívház minősítésű hőszigetelést tud nyújtani!

Bizony, hatalmas a választék, amelyben megannyi lehetőség sorakozik fel a különféle igényeknek megfelelően. Nyilván ha nincs lehetőségünk a legmagasabb besorolású Velux tetőtéri ablak megvásárlásához, attól még maradhatunk a minőségi dán termékeknél, hiszen a Velux tetőablakok között számos további szuper megoldás áll rendelkezésre!

A 2 kamrástól az 5 kamrásig többféle üvegezés választható, köztük biztonsági-, edzett- és hangszigetelő üveggel. Az alapanyag tekintetében a fa dominál, ugyanakkor választhatjuk a természetes szín mellett fehérre festett változatban vagy műanyag bevonattal. Bármelyik legyen ezek közül, amelyik a mi elképzeléseinkhez, az otthonunk stílusához illik, kedvünkre válogathatunk.

Van egy másik szempont, ami nem elhanyagolható, ez pedig a méret. Vannak a sztenderd méretek, viszont ezek mellett elérhetők olyan méretű tetőtéri ablakok, amelyek eltérnek a megszokottól, mert például sokkal nagyobbak annál. Egy Velux tetőtéri ablak kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, a tetoteriablak24.hu kínálatában pedig mindenki megtalálhatja, amit keres!