Tapétával számol, de nem tudja, hol szerezze azt be?

Szponzorált tartalom

tapéta

Újra reneszánszukat élik a különféle tapéták – még ha nem is azok a tengerpartos, erdős tapéták, melyek egykoron minden kocsma, sőt még hálószoba falán megtalálhatóak voltak. Amennyiben Ön újfajta, modern kivitelű tapétával borítaná be otthonát (netán annak egy részét), úgy keresse fel az ARTIS DESIGN Lakberendezési Üzletet, ahol sokféle tapéta vásárolható meg!

Hogy miért éppen tapéta?

A falak díszítése, valamilyen anyaggal, színnel való bevonása nem újkeletű dolog. Ha belegondolunk, sokak számára már akkor adott a színes vagy tapétázott fal, amikor elfoglalják helyüket a maguk kis szobájában, a bölcsőjükben. Az ARTIS modern kivitelű tapétákat kínál mindenki számára, aki kíváncsi arra, miként lehet egyszerűen, mégis megfelelő színvonalon megalkotni egy helyiség falának feldíszítését. Így elérhető a modern vagy éppen a klasszikus hangulat is, attól függően, hogy mi is volt az eredeti szándék.

Széles kínálatból egyszerűbb választani!

Az ARTIS DESIGN Lakberendezési Üzlet hatalmas kínálatot tart fent, kizárólag neves külföldi gyártók termékeiből, méghozzá elérhető áron, hogy azt a magyar vásárlók meg tudják fizetni. A kiválasztásban az üzlet szakképzett dolgozói segítenek, akik a tervek, elképzelések alapján mindig meg tudják találni a legjobb megoldást. A kollégák abban is segíteni tudnak, hogy Ön egymáshoz tartozó elemeket válasszon akkor, ha a tapéta mellett mást is be szeretne szerezni magának az ARTIS-tól.

Miből válogathat az érdeklődő?

A tapétáknál maradva: modern design tapéták, klasszikus tapéták, gyerek és ifjúsági tapéták és fix méretű poszterek, panelek közül. Ha vesszük a design tapétákat mint különálló kategóriát, akkor ott betonutánzatú, bőrhatású, sőt még fémes tapétát is találunk, melyek garantáltan feldobják az egyes helyiségek megjelenését, amellett, hogy a figyelmet is felkeltik. Az ARTIS nagyon sokat ad el ebből a fajta tapétából, hiszen manapság igen nagy keletje van a különleges belső tereknek. Természetesen tapéta típusok szerint is lehetséges orientálódni; így lehetséges papír alapú, vinyl, vlies vagy extra felületű tapétát is beszerezni az üzletben.

Hol találhatja meg az érdeklődő az ARTIS-t?

Budapesten, a Róbert Károly körúton, a KIKÁ-val szemben. Amennyiben valamilyen tapétát annak ellenére sem talál meg a honlapon az érdeklődő, hogy kifejezetten azt keresni, hogy pont az kellene a számára, úgy az ATRIS kész felkutatni a kérdéses terméket.