Nyílászáró megoldások a korszerűsítés érdekében.

Szponzorált tartalom

nyílászáróMa már minden az energiatakarékosság mentén halad. Igyekszünk alacsony fogyasztású autót venni, olyan hűtőt, mosógépet választani, ami szintén képes erre. A legtöbbet mégis ott spórolhatunk, ha az otthonunk fűtését próbáljuk meg redukálni valamilyen módon, főként a jelenlegi gázárak mellett. A falak szigetelése nagyban hozzájárul ehhez, azonban a legfontosabb, hogy a nyílászáró is energiatakarékos legyen, avagy jó hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezzen!

Az Ablakban Otthon nyílászáró terén minden igényt kielégítő megoldásokat tesz elérhetővé, így mindenki megtalálhatja azt az ablakot, ami tulajdonságaiban, megjelenésében és persze árban is megfelelő számára. Ez utóbbi is nagyon fontos, mert bár a korszerűsítés alapja a jó nyílászáró, a költségeket jelentősen megemelhetik az extra igények. Mi számít annak?

A nyílászárókat már kérhetjük a hagyományos fehér szín mellett számos más színben is, akár famintázatú ablakunk is lehet, ha az tetszik és meg is tudjuk fizetni. Talán ez az egyik legfontosabb részlet, amiből sokan nem engednek, hiszen a megjelenés, az esztétikum is fontos. Nekik lehetőségük van többféle színből választani, emellett a nyílászáró típusát, a légkamrák számát és a nyitás irányát is kiválaszthatjuk. Ha nem sztenderd méretekre tartunk igényt, akkor is gyakorlatilag bármilyen méretben hozzájuthatunk nyílászáróhoz, mert az egyedi gyártás lehetővé teszi ezt.

Egyes helyeken sok a kötöttség. Például csak egy adott méretben gondolkodhatunk ilyenkor, mert az épület egységességét meg kell őrizni vagy egyszerűen csak nem fér el másik ablak az adott helyen. Bármilyen zavarosnak hangzik, az ablak fontos szerepet tölt be az életünkben, mert kilátást enged a szabadba, ezzel együtt elválaszt minket attól. Hőszigetelő, így hát a téli hideg ellenére a melegből figyelhetjük a hóesést. Hangszigetelő, melynek köszönhetően a forgalmas belváros zaját is képes nagyban redukálni, ezzel biztosítva a zavartalan pihenésünket.

Segítséget a nyílászáró választáshoz, rendeléshez és beépítéshez az Ablakban Otthon nyújt!