Miért a készház építését válaszd?

Szponzorált tartalom

készház
készház

Aki építkezésbe fog, annak számolni kell vele, hogy bizonyos körülmények megnehezíthetik a tervezett időben történő beköltözést. Általánosságban jellemző, hogy hónapokkal, sőt évekkel is meghosszabbodhat az átadás, mivel mindig lehet valami, ami miatt csúszik a határidő.

Fontos lenne, hogy minél előbb elkészüljön a ház? Van megoldás, amivel pontosabban tervezhet!

A költséghatékonyság a legnagyobb előnye, hiszen a készházat vagy gyorsházat felépíteni mindössze néhány hetet, pár hónapot vesz igénybe. Könnyebb betartani a tervezett költségvetést a készházakkal, hiszen ezeknek az épületeknek a felhúzása egyszerűbb!

A készház építésnek a lényege, hogy a ház tervei már rögtön készen állnak a megvalósításra. Elemes ház lévén az elemek előre le vannak gyártva, ahhoz mindössze a vázat kell elkészíteni, felépíteni, ami nagyban lerövidíti az építkezés idejét.

Ne gondolja azt, hogy ezzel a módszerrel minőségében gyengébb megoldást kap készhez, mert közel sem! Kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek a gyorsházak, amelyek energiahatékonysági szempontból az átlagon felüli vonalon helyezkednek el. A modern építési technológiának és korszerű anyagnak köszönhetően minden szempontból képes eleget tenni a modernkori elvárásoknak!

Manapság már az sem elhanyagolható tényező, hogy a környezetet kevésbé terheli ez a házépítési módszer, ami annak is betudható, hogy milyen gyorsan elkészül. A gyártás valójában egy helyen történik, ahol lehetőség van rá, hogy kevesebb lehulló anyag, felesleg keletkezzen, ettől környezetbarát többek között. Az is ide sorolható, hogy mivel célja, hogy kisebb energiaráfordítással lehessen felfűteni, lehűteni.

Mind a munkaerőt tekintve, mind az anyagokat, a készház költséghatékony megoldásokat kínál! Rugalmasságát ileltően annyi hátránya van, hogy a kész terveken minimális módosításokat lehet eszközölni, például a belső tér felosztására vonatkozóan van lehetőségünk változtatni.

Attól függetlenül, hogy adott tervek szerint épül meg, a megjelenése, stílusa terén kedvünkre alakíthatjuk a dolgokat, az alapterület azonban kötött. Számos készház terv áll rendelkezésre, amelyek között mindenki megtalálhatja a neki megfelelő alapterületű ingatlant, amiről elmondható, hogy kisebb költségből is megvalósítható, mint egy hagyományos eljárásokkal készült ház. A Készházban Otthon segít megépíteni az Ön és családjának leginkább megfelelő házat, ami korszerű, energiahatékony, fenntartható lesz az elkövetkezendő évtizedekben!